Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra människor är så fina. Så svårt att vara sur och grinig när de är i närheten.


Försök till tjurskallighet

Jag tänker ofta

att jag ska vara otrevligare

inte alltid ta alla andras parti

ursäkta människor

och vara så förstående

att jag själv försvinner



Det är bara när jag är själv

som jag klarar av

att vara såhär bitter




Fri vers av Tea Alex
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-12 12:37



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Nej, inte SÅ förstående, inte intill självutplåning. Det ska du inte vara. Bli inte bitter heller. Försök se att andras uppträdande är speglingar av dig. Du är en fin människa själv.
Men sätt ner foten ibland!
2011-04-13

    ej medlem längre
Känner igen mig väl. Denna texten berörde mig. Snyggt gjort!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex