Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människosamhället.

\"Människosamhället är förnärvarande vilsefört av ledare som är blinda, därför att de inte känner till målet och meningen med det mänskliga livet, vilket är att förverklga sig själv och att återupprätta det förhållande med gud som vi en gång har brutit.

Om skönhet är sanningen och sanningen är skönhet, det är allt vi vet på jorden och allt det då allt vi behöver veta?\"









Fri vers av Karl Elias
Läst 669 gånger
Publicerad 2005-12-20 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Elias
Karl Elias