Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den långa vägen

Alla är vi någon gång på väg någonstans
Framför allt i livet
För det går enbart att gå framåt i livet
Annars fastnar man i det förflutna
Och då riskerar man att glömma att leva

För att göra det bästa av situationen försöker man hitta en följeslagare
En som kan följa med en på resan
Kanske en varelse att dela hela resan med
Eller enbart för sällskap

Det kan vara en annan människa, en hund
Kanske till och med en fisk
Egentligen är det inget man själv bestämmer
Det bara kommer en dag
Och plötsligt så går man inte ensam på vägen längre
Eller på stigen, på molnen, på taggarna
Vart man än är i livet
Hur illa det än är
Man har någon med sig

Om denne väljer att stanna kvar




Fri vers av Min fria själ
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-12 15:27



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Ja superfint och klokt!
2011-04-12

    AA VIP
Mycket bra skriftat. // AA
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Min fria själ