Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vänskapdikt skriven av mig & Ritva.


Lika Olika Som Lika.




Vi talar om behov
blir lite rädda
då våra blandade tankar
i utsagans andetag
är så lika
de kan vara gröna och lila,
kanske inte de allra klokaste
alla gånger
men de är ändå våra.

Trots att smärtan tränger
i oss båda på olika sätt
talar vi samma språk
vi är beroende av varandra
men turligt nog har vi
även egna tankebanor
där färgerna växlar.


B.M.N-R & R.A.S 2005-11-22






Fri vers av Barbro. Norberg-Rönnlund
Läst 682 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-20 23:16



Bookmark and Share


    NoMi F
Fint, vacker dikt
2006-01-13

  Wretling
Ah stämmer :D
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Barbro. Norberg-Rönnlund