Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autopilot

Vill inte tänka
orkar inte känna
lider av att sakna
är trött på att minnas
och att möta dagen
har fått nog av mig själv
bryter kontakten
mellan hjärtat och hjärnan
och slår över
till autopilot




Fri vers av röd_asfalt
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-14 05:59



Bookmark and Share


  Line W
Så tungt, men snyggt! Gillar den!
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt