Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara sig själv

Jag är tydligen

precis som jag ska vara



Precis som jag är menad

att vara

den jag är

kan bara jag

vara som



-Var dig själv bara.

-Ja...alla andra är ju upptagna.




Fri vers av Tea Alex
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-15 16:24



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Har läst flera av Dina korta och kärnfulla inlägg och fascinerats STORLIGEN ! De är ,ALLIHOP, fyllda av VISDOM och VITALITET !
2011-04-20

  Larz Gustafsson VIP
"Man spelar bäst om man är sig själv
Andras roller är sämre" (Strix Q)
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex