Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vet jag säkert.


Inte pålitlig

Den sista jag kan lita på


är mig själv




Fri vers av Tea Alex
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-15 16:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Köttet är, som sagt...ja...du vet...
Tro på Gud, sade Jesus. Han sade inte att vi skulle tro på oss själva. Det är inom new age man lär ut sådant strunt.
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex