Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En äldre dikt.


Den krångliga vägen

svårt att hitta
hitta en väg
en väg till dig
en taggig yta
svår att se igenom
krånglig upptäcka
den långa vägen
till ett förtroende




Fri vers av Elin E
Läst 313 gånger
Publicerad 2004-07-17 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E