Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en annan tid.


Ett droppande regn

tårar rinner nerför mina kinder
ledsna vindar berättar
säger sorgliga minnen
tårar från en annan tid
regndroppar som faller
förvandlas till tårar
ledsna vindar blåser
och susar ständigt

ett regn som alltid droppar




Fri vers av Elin E
Läst 354 gånger
Publicerad 2004-07-17 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E