Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sitter där nere

Allt är som det ska
när du sitter där nere
och snart kommer upp.




Bunden vers (Haiku) av Ingegerd Carlsson
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-04-16 22:03



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Det där påminner mig lite om när jag bodde hemma.
Min familj brukade sitta på övervåningen och se på tv, medan jag satt på nedervåningen vid datorn.
2011-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd Carlsson
Ingegerd Carlsson

Mina favoriter
kanske är det bara jag