Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du har svårt att beväpna sig med rätt slags ordlik ammunition kan du alltid gå och låta tatuera sig, det sägs ju ändå att en bild säger mer än tusen ord. Över bältet eller i, bara inte under. Det rimmar ju i alla fall, kom inte och säg någonting annat


Något litet om äktenskapet





När som solen den skiner
och kulorna viner
i diket vi grävt tillsamman
där sitter vi i gråt och gamman

när som vinden den blåser
och inom en allt sig låser
då går kriget an på femte året
det ger magbesvär och kramp i låret

Sedan kommer fredens duva
dimpande ned likt en druva
då firar vi med kex och vin
dricker oss fulla som lyckliga svin




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2011-04-17 14:03



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Livets bergodalbana i AlfrdVstlnds anda ... som på Liseberg ungefär
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP