Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bromsen har hängt sig


somnar sent på natten
vaknar alldeles för tidigt i gryningen
hamnar sittandes någonstans
benen känns som bly

orkar inte förflytta mig
ändra miljö kanske
jag ser solen lysa
borde gå ut

det är så mycket jag borde
men just nu så finns inte ork
hjärnan är klokare
än kroppen som bromsar

önskar den fe
som kunde uppfylla önskningar
på köpet
hade säkert orken återvänt




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-18 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson