Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hesekiel 28:5 och genom den stora vishet varmed du drev din köpenskap har du ökat din rikedom, och så har ditt hjärta blivit högmodigt för din rikedoms skull...



It's Only Business

 

det gör inte ont när knoppar brister längre

det finns medicin som botar såna färdigheter

vi känner inte längre, vi jagar endast upplevelser

intill absurdum skam och vedervärdigheter

 

man har slagit i oss att vi endast är kemiska

processer något som slumpen avlade fram

alla dessa jag, jag, jag, uppmärksamhets

narkomaner formade ur vår egen skam

 

alla vill bli kända över en natt eller två

narcissismens babelstorn tronar i skyn

självinsikten släpptes ut bakvägen

empatin en bristvara som begravts i dyn

 

beundran, framgång, på andras bekostnad

ta inte åt dig, It's Only Business,min vän

andra blir endast trappsteg i  psykopaters

begär att gjuta andra till leksaker av tenn

 

dyrka mig, jag är bäst, jag kan, jag ska

men ser vi oss endast som kemiska

processer, utan moraliska attribut

 

ja då har vi fått den värld vi bad om att få

på bekostnad av de svaga som måste bort

tomheten ökar skräckfyllt, men nya produkter

uppfinns som sänder våra känslor på export

 

det sägs att vi själva väljer det liv vi vill leva

men om vi ständigt programmeras, hypnotiseras

så är vi som får som sakta förs mot slakt

av media utan kunskap hur man ska filtreras

 

rädslans kedjor rasslar när vi ska donera

våra liv i händerna på dem, Luzifers vänner

de som styr och ställer, Den Nya Världsordningen

fruktan amputeras, nya piller som vi godkänner

 

världen lider av en borderline störning

som började när vi ville bli vår egen gud

men vi blev endast marionetter i händerna

på honom, ormen, att pryda hans fjäderskrud

 

alla ropar efter hjälten som ska rädda världen

han som förenar människor, religioner, ekonomi

en kristus, en Lord Maitreya, en världsfrälsare

som gör under och tecken full av tolerans och magi

 

Men It's Only Business,min vän, med din själ

som betalning, kundaliniormen kryper allt närmre och närmre Men It´sssssssssssssss Only Buisssssssnessss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kb



Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-10 06:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Insiktsfullt och explosivt.
En handgranat i folkhemsbersån.
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP