Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexuell identitet

Ibland undrar jag

om min ivriga beskrivning av mig själv

som sexuell varelse

är styrka

eller trasighet



Inte behöver man skämmas

inte behöver man skämmas

men behöver man helande

så kan man få det




Fri vers av Tea Alex
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-20 11:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
att förneka sina lustor är en svaghet i sig, att beivra och bejaka dem, är styrka

kvinnor bör vara starka
2011-08-03

    ej medlem längre
Intressanta och viktiga tankar.
2011-07-22

  Måna N. Berger
Nej, inte behöver man skämmas för att man är människa. Bara om man gjort illa någon. Men det tror jag inte du har.
2011-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag skäms varje dag.
2011-04-20

  PPQ
du är en ny bekantskap detta är den första text jag läser av dig och jag vill läsa mer
2011-04-20

  cilax VIP
tycker om din diktserie med självransaknde funderingar
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex