Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är i det lilla vi förstår hur bra vi har det. Jag har allt jag behöver.


Tacksamhetens lov

Tacksamhet

är när maten börjar smälta i magen

när tallriken hamnar i dikshon

och det är varmt och torrt inomhus

trots att det regnar katt och hund

där ute




Tacksamthet

är en lång, skön dusch

hår som luktar schampo

och mjuk pyjamas




Tacksamhet

är en kopp söderte

serverad

i ljusgrön kopp

med guldkant




Fri vers av Tea Alex
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-04-22 12:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Pyjamaspyret har talat.
Jag håller med till 100%.
Att kunna glädja sig åt sådana saker är rikedom.
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex