Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Chans att förlåta. Chans att försonas. Chans att bli fri.


Möjlighet

Min största glädje

är inte allt jag fått

utan alla chanser

jag har kvar




Fri vers av Tea Alex
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-22 12:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk attityd. Då kan man alltid vara glad.
Jesus sade till lärjungarna att de inte skulle glädjas över att de onda andarna var dem underdåniga utan över att deras namn var skrivna i himlen.
2011-04-22

  Anna*
Absolut! Fint ♥
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex