Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en gåva att känna saker. Känslorna gör människan.


Ska jag få skratta?

Jag somnar på kvällen

fylld av förväntan

inför nästa dag



Ska jag få helande

ska jag få gråta

ska jag få vara arg



Att leva är en gåva

att vara människa är min natur















Ska jag få skratta?




Fri vers av Tea Alex
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-22 13:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hebr 11:1
2011-04-22

  Anna*
Alla dessa känslor som trängs och knuffas inom ... allt finns och ska få finnas men det är svårt att härbärgera emellanåt - bearbetningen tar tid. Kram ♥
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex