Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kommer nog vara lång. Tror du inte?


Jag väntar dig

Jag väntar dig

tänker jag ibland

säger jag ibland

tyst ut i mörkret



En dag är du här

en dag är du vid min sida

Då ska jag sjunga

och skratta

och älska dig

så du förstår

vad jag har längtat




Fri vers av Tea Alex
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-22 13:06



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Helt fantastiskt underbar.
Härlig längtanskänslor
2011-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Hoppet. Drömmen. Poesin.
2011-04-22

  Anna*
Berörande! Talade in i min situation just idag! ♥
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex