Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon står där. Hon som jag längtar efter.


Vår och allt annat en människa behöver

Det blev dags igen

för vår och förlossning

Kopparna föder blommor

tänkte jag

där jag gick på grusad väg



Över staketet

över staketet

på andra sidan

väntar hon



Gräset var visst grönare

på andra sidan




Fri vers av Tea Alex
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-22 13:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För stunden kan det kännas så.
Men en dag ska man stå inför Gud.
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex