Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor i vårens tid


KÄRLEK

Kom till mig om natten
när jag doftar allra ljuvast
och du i din skrud
är allra skönast
Famna mig, var tätt intill
och drick utav min sötma
Berusa dig
mens månen tittar på
Låt mig känna dig
matt, yr och tagen

Dra ut på natten
låt inte snart bli dag
så du min nattfjäril
från mig drar
och min nattviolsdoft
blir avslagen
för båda, vi bleknar
inför dagen

Maj-Lis




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 783 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2011-04-23 19:05



Bookmark and Share


  Connie
Så ljuvligt vacker!
2014-06-17

  peter markurth
stark
2013-08-31

  Mona Nordkvist VIP
Så väldigt vackert!!
2013-08-23

  Marja-Liisa Koski VIP
Underbar dikt!
ML
2013-08-21

    Dan Myrbeck
Vacker!
2013-06-12

  bumerang
Så vackert och nära
2013-06-07

    ej medlem längre
Vacker poesi.
2013-05-18

    Bodil Sandberg
Ja vad säjer man det är ju helt fantastiskt vackra rader poesi med mjuk och fin känsla - applåder!
2013-04-26

  Alva Johnsson VIP
Den är så vacker så jag vill gråta.
2013-04-08

    ej medlem längre
Jag älskar ditt sätt att beskriva Kärleken min vän.. :)
2013-02-15

  Ninananonia VIP
Vackert att läsa
2013-01-01

  Helena C.W.
Åh, så vackert!
2012-12-14

    ej medlem längre
Vackert!
2012-12-11

  Lars Hedlin
Den här är mästerlig! :)
2012-11-14

    ej medlem längre
Så ljuvlig!
Tack för denna!
2012-11-06

    ej medlem längre
sensuell, mycket vacker!
2012-11-04

  Lindha W Gustavsson
Oerhört vackert, gillas mycket!
2012-09-11

    ej medlem längre
Växling mellan rikena
ett famntag
i båda dikena
att fånga tvenne i ene
är att vackert mene
2012-07-07

  ULJO
Kärlekslyrik när den är som bäst
2012-05-18

  Karin Rosberg
så vacker kärleks dikt........skön att läsa!!
2012-02-16

  M M Mannheim VIP
Oh vilken kärleksdikt! "Famna mig, var tätt intill
och drick utav min sötma" så vackert, lycklig den som får smaka din "sötma"!
2012-01-08

    Shush
Väldigt fint skrivet. Så mjukt och berörande.
2011-12-13

  Kalle.O
Oj, så fint skrivet!
2011-11-25

  Abbas Ridha
Dina bild är så klara att man känner sig närvaro.
Mycket fin!
2011-11-14

  aol
så fin lyrik, ett riktigt fint bokmärke.
2011-11-08

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2011-11-04

    ej medlem längre
Detta är klassisk lyrik


Mera sådant


Du behövs!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-09-04

  RosieLoveHeart
herregud så vackert , smekande ord om det vackra
2011-05-15

  Heikki Hellman
Jag vågar tippa att du är en romantiker. Du målar vackra känslor.
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP