Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla behöver vi söka tydsnaden ibland.


I TYSTNADEN

I tystnaden
hör du allt de vackra
Alla nyanser
som örat dej ger

I tystnaden
hör du själva livet
Och tonerna
blir bara fler och fler

Sök tystnaden
och du skall hitta
den vackraste
och skönaste musik

I tystnaden
hittas formen till livet
som gör
att man känner sej rik




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-24 11:05



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Bra med tystnaden...när man nu hittar den i denna decibelfyllda media och tekniktid?
2012-06-13

    wildrosen
tänkvärt och vackert...
2011-05-04

    AA VIP
Fint skriftat. Det är vilsamt med tystnad. // AA
2011-04-26

  thyra
Sant och vackert skrivet!
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP