Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt går så fort nu, så jag vill bromsa lite.


JAG VILL ATT VÅREN DRÖJER

Jag vill att våren dröjer
så jag vill lägga mej
på marken
och hålla emot gräset
Vill knyta mina händer
om trädets knoppar
hårt

Ty gräset och knopparna
känner hur våren drar
Så jag vill skydda dem
mot besvikelsen
och vissnandet
Vissnandet som kommer
obarmhärtigt, oåterkallerligt
svårt

Därför håller jag gräset
och knopparna
hårt, hårt

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-24 17:46



Bookmark and Share


  Elwania
jag läser och känner likadant vid den snabba farten
våren är den tid jag älskar mest
din dikt talade så starkt till mig
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP