Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag inte fanns kvar i din morgondag

ett övertag
det trodde jag att jag hade
att livet var mitt

att livet skulle stanna om jag inte fanns kvar i din morgondag

men du är där, du ämnar vara

och kanske var det min tur att få se livet med andra ögon
livet nytt
fast gammalt ,

nytt

Livet är allt jag hoppas och drömmer om
framtiden,

för vardag bankar hjärtat mitt mot en morgondag i ditt beskydd
så som du har lovat genom ordet ditt

du lät mig tro att övertaget var mitt

men jag överlämnar allt
gammalt och nytt
i din hand

:)




Fri vers av JohannaMJansson
Läst 290 gånger
Publicerad 2011-04-24 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson