Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOGEN FRUKT

De är gott att vara mogen
men jag vill ännu känna
mitt fäste stadigt
Jag vill dröja mej kvar
mid mitt livsträd
Jag är rädd för att falla

Så jag drar mej lite
från ljuset
Söker liten skugga
för jag vill ej
mogna snabbt
När jag ser
hur mogna frukter falla




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-24 20:24



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Mogen frukt, ja så känner man sig när pensioneringen har kommit, ja kanske till och med övermogen! Men, jag ger inte upp!
2012-01-08

  stefan.g
Skön betänksam text med visdom, vilket ger texten en tyngd! Tack för läsningen...
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP