Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDVATTEN

Vad avslöjar du måne
när du lockar
ditt tidvatten med dej
En öppen och sårbar havsbotten
och en strand som längtar
Längtar efter sitt vatten
som skyddar
Likt ett vatten
som skyddar sitt foster
Vågor som sjunger
och vaggar till ro
O måne...
varför gör du allt detta
måntro




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 2651 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-24 22:08



Bookmark and Share


  Quasimodo
En skön text som jag tar till mig här i mörkret
2020-11-20

  Tobias Haglund
Målande och välskrivet!
2014-08-25

    Upplandspoeten
Underbart vackert skriftat!!
2013-01-21

  Sofhia Wirström
vackra ord som berör
rader som är som smekningar
som musik
ren poesi
2012-10-04

  ULJO
Underbart om den gåtfulla månen
2012-05-18

  Ronny Berk
så vacker bild- och text som vågar, söker sin strand av längtan, tycker om den poesin, ja !
2011-12-13

  Mow Dean VIP
vackert tänkt
fint skrivet
2011-10-30

  La Magnólia VIP
Underbara tankar om månens kraft som du formulerar så vackert ...
2011-05-14

    wildrosen
underbart skrivet..
2011-05-04

  Linda CH VIP
Vackert diktat om månens magi!
2011-05-03

  Janne
Så fint du formulerar
dina ord här,fina
upplevelser får jag
när jag läser
2011-05-01

  Anna*
Riktigt tjusiga funderingar i månens glans! ♥
2011-04-30

  Heikki Hellman
Ett stort tack att jag fick läsa detta poem. Sparar det.
2011-04-25

  Bodil Sandberg
Så fantastiskt fint! - dikter om månen älskas!Tack!
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP