Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINGKLIPPT

Så ser jag dej lilla fjäril
med din sargade vinge
Jag vill så gärna hjälpa dej
om de ginge
Vi är så lika du och jag
ändå
Jag är trasig inuti
och du utanpå

Jag lägger dej i min hand
och bär dej varligt
Söker en blomma
som ger dej stöd
Jag ser en liten gul
men tänker den stor och röd

Drick av blommans nektar
än en gång
Av blomman som är gul
inte röd
Så vill jag minnas dej
lilla fläril
Vacker levande inte död




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-25 14:27



Bookmark and Share


    chriz
~vacker
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP