Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖKANDE

Vart har ljuset tagit vägen
jag tycker de är svårt att se
Ändå lyser solen
men de känns
som om jag står "breve"

De känns som om jag går
bak skuggig vägg
och söker dörren ut
Jag trevar efter väggen
men kan inte se dess slut

Utanför går alla andra
ser ej hur jag söker
Dom kanske tycker sej se ljuset
på den sidan där jag går

De är därför
dom inte hjälper
Nej, inte ens förstår

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-25 18:44



Bookmark and Share


  LassO
nice
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP