Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans, en sista gång

Tiden är knapp
och tre år snart oss passerar

Vi har
fallit
kommit upp igen
växt
tillsammans
och själva

Känslan av att vi aldrig
kommer vara såhär
igen
gör ont
den skär sönder varje nervtråd
den kortar ner andetagen

Älskat
och hatat
tillsammans

Hela livet framför
men aldrig såhär
igen
aldrig tillsammans
igen

Springer ut
tillsammans
en sista gång

Håller er i handen
tillsammans
alla
en sista gång

Säger farväl till tre år
tillsammans
en sista gång




Fri vers av Jotic
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 20:11



Bookmark and Share


  filosofian
en nystart.
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jotic