Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÖNHET ÄR EJ ALLT

Stor och vacker
lyser kaktusbomman
Ljuvt doftande
står den med sin skönhet
någon enda timma

Oåtkomlig
för sina vassa taggar
ser den
på sin omgivning

Men önskar bort
sin skönhet
Önskar bort
sina skyddande taggar
för att bli åtkomlig
och kunna känna
värmande närhet


M-L





Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-26 11:18



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Tur att inte människan har sådan taggar! Dubehöver inte bry dig óm skönhet, för du är det redan, en skönhet. Tänk att allt sitter i blicken hos den som älskar dig.
2012-08-19

    Bodil Sandberg
Så sant så sant om skönheten så bräcklig är den hur ljuv den än ståta alltsomoftast gråter den inom sig i saknad efter sann värme!
Vackraste rader!
2011-04-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
S å vackert
O ch så rätt
L äckert är det
* att tänka på
* detta sätt!
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP