Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD DU ÄR

Du är de regn som låter mej knoppas


Du är den dagg som mej svalkar
när flamman på mina känslor rår


Du är de vatten som fyller mej helt
Och de gräs som smeker mej varligt


Du är den vildaste fors i mina ådrror
men jag känner de inte farligt


För själv är jag regnet, vinden och daggen
Gräset, flamman och de vildaste vatten
Så med dej och i dej är jag ett

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2011-04-26 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP