Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD DU ÄR

Du är de regn
som låter mej knoppas
Du är den vind
som torkar mitt hår
Du är den dagg
som mej svalkar
när flamman
på mina känslor rår
Du är de vatten
som fyller mej helt
Och de gräs
som smeker mej varligt
Du är den vildaste fors
i mina ådror
men jag känner de inte
farligt
För själv är jag
regnet, vinden och daggen
Gräset,flamman
och de vildaste vatten
Så med dej
i dej är jag ett

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2011-04-26 14:41



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert skriftat. // AA
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP