Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I brist på en mer översiktlig karta över såväl mer kända som mer okända arter och i så fall för vem, illustreras texten med denna enda, tämligen okända fågel.


En sådan där nattlig fundran






Visst är det skillnad
mellan Brighton Rock
och fågel Rock.

Eller är det?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-27 00:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
goodmorning skön fundran detta!!
och i djup begrundan funderar jag nu som hundan
om det finns nån skillnad men nej
båda rockar fett och osar monstersvett..tjohej
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP