Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du inte har tankarna på naturen kan naturen ändå vara medveten om dig.


Livet är en strid







Livet är en strid
striden ett slag
slaget en tid
tiden ett ögonblick

ögonblicket är fruset
fruset är vattnet
vattnet är källan
källan till livet




Bunden vers (Annat versmått) av lodjuret/seglare VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-27 10:16



Bookmark and Share


  Anna*
Text som lockar till tanke ☼
2011-04-29

  Människa
Ordlek! Uppskattas.
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP