Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjar vi mötas.


Liv

Jag har alltid varit här

det är du

kära liv

som varit frånvarande




Fri vers av Tea Alex
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-27 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex