Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även när det är negativa känslor.


Bli människa, bli mig

När känslor kommer

föds

och frodas

blir jag människa

jag blir männniska

igen




Fri vers av Tea Alex
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-27 11:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gör som Gud - bli människa!
(1 Tim 3:16)
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex