Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korset. Say no more.


Alltid älskad

Emellanåt

kommer osäkerheten

tänk om ingen

egentligen

tycker om mig



Sen påminns jag

i min ickelogik

Du har ju dött

Du har ju dött

Du har ju dött

för oss




Fri vers av Tea Alex
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-27 11:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus Kristus är densamme i går, i dag och till evig tid. Och tänk att Han älskade oss medan vi ännu var syndare och innan vi fanns till.
Ty Han ÄR. Han ÄR.
2011-04-27

    Maria Malm
Det finns alltid någon, som tycker om en, t o m älskar en. Även om tron sviktar ibland.
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex