Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte rädd.


Våga älska

Jag vill att du

möter mig

på mitten

när jag vuxit klart

blivit hel

tillräckligt

för att våga älska dig



Våga omfamna dig

våga skratta åt dig

med dig

bredvid dig

Våga ge dig

det jag har




Fri vers av Tea Alex
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-28 17:19



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vist o vackert !
Långt ifrån alla äger styrkan o visheten att vänta tills de själva är starka nog att älska.. Själv var jag livrädd (hade mina skäl) när jag mötte min nuvarande man.. (men nu vet jag vad sann kärlek är oxå:)
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex