Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emma. Nu är det snart tio år sedan.


Dina händer

Jag har alltid sett dig stå där


Dina händer

förblev utan blod


Våra minnen

blev enbart

mina




Fri vers av Tea Alex
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-28 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex