Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en kan rädda oss. Bara en enda.


Rädda dig

Jag anade

att drömmarna

skulle komma tillbaka



Dina händer

som ropade efter mig

efter mina

efter styrka

som inte fanns där




Fri vers av Tea Alex
Läst 155 gånger
Publicerad 2011-04-28 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex