Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN HÖG MED BOKSTÄVER

Av en hög med bokstäver
jag sätter ihop de vackraste ord
och skriver till dej
Jag skriver om min längtan
och min kärlek
om allt du betyder för mej

Jag skriver om mina händer
som vill vara me dej
och smeka dej vart du än är
Om min röst som säjer
att jag har dej så innerligt kär

Jag talar om mina läppar
som kysser hett och ömt
Om mina armar
som vill ta dej i min famn
om de har jag drömt

Jag skriver att mina ögon
mot dej lyser och ler
Min älskade kära
kan du begära mer

Och jag ser på högen
med bokstäver
den är ännu lika stor
Så kommer den att vara
så länge kärleken i mej bor

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-27 18:49



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Så härligt med din kärlek! Hoppas vi alla får del av din "hög med bokstäver" i fortsättningen.
2012-01-14

    Rolf Zandén
Vacker och känslig, bra skriven, tur att bokstäverna finns.
2011-10-20

    AA VIP
Vacker poesi. Innerligt och passionerat. // AA
2011-04-28

    Bodil Sandberg
Fantastiskt vacker kärlekspoesi majlis
tillfullo innerlig värme och passion blev det av bokstäverna!!applåder!
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP