Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan de bli när bollen rullar från mun till mun.


AV EN FJÄDER

De kom en fjäder
flög förbi och viskade
Kalles tå är röd

Strax efteråt
kom en höna springande
och skrek

Har ni hört
att Kalle är död




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 497 gånger
Publicerad 2011-04-28 18:54



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja budkavlen går och den växer för varje år..så att säja*
superbt skriftat!
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP