Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYSTNAT HAR STORMEN

Stormen i kronan har tystnat

Grenen böjer sej
till en sista viskning
i väntan på lugnet

Mörkret
har ännu ej skingrats
endast kronan ser ljuset

Ännu et tag
ska de skymma

Marken är daggvåt
av tårar
som fällts
när stormen
kom ridande svart

Ännu förblir natt




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2011-04-29 19:18



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Gillar ditt sätt att skapa en härlig melodi av orden du så fint leker samman till en text, som berör.
Berör på ett sätt, som man inte helt kan sätta ord på.
Men väldigt fint skrivet!!
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP