Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORO

En fågel i mej är vilsen

Fladdrara oavbrutet
och vill komma ut

Ger mej ingen ro

Genom mina ögon
söker den lugnet

Kvider,kvider
och endast jag hör

Men jag kan inte
hjälpa den
att fly

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-30 16:50



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Flyg och landa sedan i kärleksbädd och var utan oro. Ligg där naken och vänta på en annan orolig fågel ska komma som söker samma lugna nakna tillvaro!
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP