Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JONA

jag odugligförklarar mig själv

med all rätt

och du som inte fattar

har ingenting sett

jag odugligförklarar mig själv

för att jag

ställt till med nåt som blev till

en misslyckad dag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-01 17:17



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag älskar texten om Jona i bibeln. Hur har går i otro och inte lyder, blir straffad och skärper sig.
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP