Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever för dagen, natten är allas vårt universum



Himlen står i brand
glöder likt guld över hav och
strand silar korn som
glittrar i min hand ett
för var minut av ett liv

rinner i strid ström
tills de tar slut tiden är
utmätt livet kort
guldkantade dagar som
alltför fort försvinner bort




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-01 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP