Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vinner

 

 

Sak emot sak

mening mot mening.

Ilska och gräl

i bitter förening.

 

Skärande röster

våldsamma gester

påhopp som lämnar

smärtsamma rester.

 

Dörrar som smäller

någon går ut.

Tårade kinder,

allting är slut.

 


 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-10 16:37

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Smart! Kan ju också gälla i politiken... Snitsig pennföring ;)
2011-05-10

  walborg
Klokheter på rim och meter igen av den vise Calle.
2011-05-10

  lodjuret/seglare VIP
jotack det där känner man ju så väl igen, såväl i familjen som i tvåsamheten, inte alls illa plitat o rimligt rimmat ävenså
2011-05-10

  Junitvillingen
SÅ rätt! Finns ingen vinnare. Alla är förlorare i sådana situationer.
2011-05-10

    Bodil Sandberg
Ja nog är det konstigt hur vi människor är funtade!!

som allti svingar du pennan a la superbo Calle!
2011-05-10

  Carl O Andersson
Muy bien
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP