Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungor slickar himlen röd...sensuell vårbagatell



Jag är solen som
bleker ditt hår vinden som
smeker dina lår
duggregnet som letar sig
fram ur dina ögonvrår

jag är skummet på
vågtoppen dyningen när
stormen bedarrat
du är min morgonrodnad
vi är ett brusande hav

du är glöden som
pyr jag är vinden som får
elden att ta fyr
tillsammans så dansar vi
mot himlen sista april




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-01 22:11



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Helt underbart läckert !! Vilken glöd, iver, lust..allt i vackra ord..som flyter fram. En sann njutning att läsa !
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP