Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om Gud...

om Gud vore fysisk skulle hon, för mig, vara ett äpple
som jag kunde äta av utan att det tog slut
och smaka lika gott från första tuggan...




Övriga genrer av Preacher
Läst 323 gånger
Publicerad 2005-12-23 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preacher
Preacher