Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte ifred

Det finaste av allt

var inte att bli berörd

utan att få beröra





Lämna mig inte

ifred




Fri vers av Tea Alex
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 14:27



Bookmark and Share


  ULJO
Så är det. I ensamhet frodas inga blommor.
2011-05-03

  Gunnar Odhner
Det stämmer. Fint formulerat.
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex