Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens virvelivind presenteras av...Tea!


Mitt i stormen

Det faller sig så naturligt

emellanåt

att se klarsynt på saker

i efterhand



Mitt i kaoset

är dock stormen

oöverkomlig




Fri vers av Tea Alex
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 14:29



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
På kornet, har vi inte alla varit med om det?
2011-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är där och näpser den.
2011-05-02

    Maria Malm
Stämmer!!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex